Make-Up Spejl

Et Back-Light spejl med indbygget makeup-spejl for ekstra funktionalitet.
Makeup-spejlet placeres efter ønske, og lys omkring kan til- eller fravælges.
Farven på lyset er 4000 Kelvin.

Varenummer (SKU): SPBL-MAKEUP Kategori:
 

Beskrivelse

Make-Up Spejl


Den mest eksklusive & funktionelle løsning

6 mm Spejl

Vores spejle med indbygget make-up spejl er altid produceret i 6 mm tykkelse.
Produceret på specialmål.

Beslag

Der er som standard påmonteret skjulte beslag på spejlet. Spejlet får en svævende effekt med en afstand på 30 mm fra væggen.

Make-Up Spejl

Make-up spejlet måler standard Ø21 cm, og er UV-limet i det store spejl. Spejlet placeres efter ønske ift. højde/bredde.

LED-lys

Man kan til/fravælge lys omkring make-up spejlet. Hvis der ønskes lys, sandblæser vi en kant på 20 mm omkring make-up spejlet.

Back-Light & Make-Up Spejl


Det smukkeste blinkfang

Der stilles store krav til badeværelsesspejlet. Foruden at det skal have et æstetisk udtryk, skal det også have den rette belysning ift. funktionaliteten. Her er vores spejl med indbygget make-up spejl perfekt.

Vi producerer alle spejle med indbygget make-up spejl på mål. Det eneste standard er størrelsen på make-up spejlet på Ø21 cm.
Derefter bestemmer du, om du ønsker lys omkring spejlet eller ej. Det skal dog siges, at funktionaliteten øges med lyset, da det er med til at give de bedste betingelser for fx. barbering, makeup m.m.

Det er også muligt selv at bestemme, hvor makeup spejlet skal placeres på selve spejlet. Vi kommer gerne med råd og vejledning, men det er vigtigt at tage udgangspunkt i ens egen højde, så spejlet netop placeres, hvor det giver mening.