Back-Light

Et Back-Light spejl er et spejl med indbygget LED lys, som giver den perfekte baggrundsbelysning.
Vores Back-Light spejl er produceret i 6 mm tykkelse inkl. skjulte beslag og med en lysstyrke på 4000 Kelvin, hvilket givet et klart hvidt og eksklusivt lys.

Varenummer (SKU): SPBL/JNB Kategori:
 

Beskrivelse

Back-Light Spejl

Skab en stemning af ro & velvære

6 mm Spejl

Vores Back-Light spejle produceres i 6 mm spejltykkelse.
Altid på specialmål.

Kantpoleret

Vi kantpolerer Back-Light spejle med cerium, hvilket giver en ekstra funklende afslutning på spejlene. Belysningen er med til netop at fremhæve poleringen.

Skjulte beslag

Alle Back-Light spejle er påmonteret skjulte beslag. Spejlet svæver 30 mm fra væggen med plads til driver bag på spejlet.

LED-lys

Vores Back-Light spejle har standard påmonteret LED-lys i 4000 Kelvin. Hvis der ønskes en anden styrke Kelvin, kan det sagtens skaffes.

Danskproduceret Back-Light Spejl

Specialmål

Et Back-Light spejl er perfekt til brug på badeværelset, hvor der stilles ekstra krav til belysning ift. bl.a. makeup og barbering.
Badeværelset er for mange blevet et velvære-rum, hvilket også har medført større efterspørgsel på eksklusiv indretning – vi skal helst have følelsen af at være på hotel. En korrekt stemningsfyldt belysning kan være medvirkende til dette, hvilket gør et Back-Light spejl til en perfekt del af badeværelset.

På vores Back-Light spejl er alle kanter cerium poleret, hvilket også giver en ekstra funklende effekt til spejlet. Vi specialproducerer hver enkel Back-Light spejl på vores fabrik i Randers.